Μ. Λεπέν: Λάθος η επιβολή κυρώσεων από τη Γαλλία στη Ρωσία

Κανένα σχόλιο

Η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Εθνοσυνέλευσης (RN), Μαρίν Λεπέν, επέκρινε την επιβολή κυρώσεων από τη Γαλλία κατά της Ρωσίας.

Η Λεπέν είπε ότι η Γαλλία έκανε ένα γεωπολιτικό λάθος επιβάλλοντας παράλογες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, γράφει το Euronews Serbia.

Σύμφωνα με την Λεπέν, η πολιτική της ΕΕ γίνεται ιμπεριαλιστική, δείχνοντας ότι πολλά κράτη μέλη της ΕΕ έχουν αρχίσει να δίνουν προτεραιότητα στα εθνικά συμφέροντα.

"Sponsored links"

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι στις εκλογές του Ιουνίου στη Γαλλία το κόμμα της κέρδισε σε 80 εκλογικές περιφέρειες, κάτι που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία αυτής της πολιτικής δύναμης.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κέρδισε την ακροδεξιά αντίπαλό του Μαρίν Λεπέν με σαφή διαφορά στις εκλογές του Απριλίου.

Η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν παραδέχτηκε την ήττα, αλλά είπε ότι θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα ενάντια στον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Πηγή:Euronews Albania

ertnews.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live