Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Έναρξη δωρεάν προγράμματος κατάρτισης για τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Τη Δευτέρα 31.01.2022 και ώρα 16.00 στοΜεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ)θα γίνει η έναρξη τουδωρεάν προγράμματος κατάρτισηςκαι συμβουλευτικής σε άτομα/στελέχη επιχειρήσεων που εμπλέκονται στον τομέα των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών που προσφέρει o οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», σε συνεργασία με το ΜΑΙΧ, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και άλλους τοπικούς θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς.

Το πρόγραμμα συντονίζει το ΜΑΙΧ με την υποστήριξη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ SYNKA και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα είναι συνολικά 39 (τριάντα εννιά) από το Νομό Χανίων κυρίως. Στόχος της εκπαίδευσης είναι η αναβάθμιση των γνώσεων και ικανοτήτων τόσο των άμεσα ωφελούμενων όσο και όλων των εμπλεκομένων στον συγκεκριμένο τομέα, σε θέματα που σχετίζονται με τη διατήρηση των άγριων πληθυσμών, την καλλιέργεια και την παραγωγή τελικών προϊόντων. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως.

"Sponsored links"

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί μέσω της κατάρτισης και της καθοδήγησης από έμπειρους εκπαιδευτές αλλά και της δικτύωσης στην περιοχή της Κρήτης να συμβάλλει στην προστασία και παρακολούθηση της συλλογής άγριων πληθυσμών και την καλλιέργεια ενδημικών και αυτόχθονων πληθυσμών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης είναι ένα από τα 14 προγράμματα του 4ου κύκλου δωρεάν προγραμμάτων κατάρτισης και συμβουλευτικής, τον οποίο ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» υλοποιεί σε σύμπραξη με πλειάδα σημαντικών φορέων και ιδρυμάτων από το οικοσύστημα της αγροδιατροφής.

Toπρόγραμμα χρηματοδοτείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live