19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Νέα Σμύρνη: Άγριοι ξυλοδαρμοί πολιτών από αστυνομικούς – Τέσσερα βίντεο «γροθιά στο στομάχι»

Ημερομηνία:

Μπορεί ο άγριος και απρόκλητος ξυλοδαρμός πολιτών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης να προκάλεσε έκρηξη οργής χθες το βράδυ στην πόλη, ωστόσο φαίνεται ότι στην ΕΛΑΣ δε βάζουν μυαλό και μάλιστα κλιμάκωσαν τις βίαιες και τυφλές επιθέσεις κατά πολιτών στο περιθώριο της συγκέντρωσης.

Αψευδείς μάρτυρες τα βίντεο που ανέβηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που δείχνουν για άλλη μια φορά το άγριο πρόσωπο της αστυνομίας.

Κλωτσιά στο στομάχι

Στο πρώτο συγκλονιστικό βίντεο φαίνονται αστυνομικοί της ΔΙΑΣ να ορμάνε σε κατάστημα να χτυπάνε άγρια με κλομπ ένα άτομο το οποίο ακούγεται να φωνάζει καθαρά «δεν έκανα κάτι». Τον βγάζουν έξω, τον γονατίζουν με τα χέρια πίσω και ακούγεται ο γδούπος από κλωτσιά στο στομάχι που του δίνει αστυνομικός με την αρβύλα του!

Τον πάτησαν με…μηχανάκι ΔΡΑΣΗ

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ο επικίνδυνος εμβολισμός πολίτη από μηχανάκι της ΔΡΑΣΗ που τον χτυπάει με δύναμη από πίσω. Ο νεαρός πέφτει κάτω αλλά έχει τη δύναμη και το κουράγιο να τραπεί σε φυγή για να γλιτώσει από το μένος των αστυνομικών. Μάλιστα ο οδηγός της μηχανής ουρλιάζει σε άλλους αστυνομικούς «πιάστονε»!

Όρμησαν όλοι εναντίον ενός

Στο τρίτο βίντεο φαίνεται μια μεγάλη ομάδα ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ που έχουν αφήσει τις μηχανές τους να τρέχουν πεζή κατά πολίτη τον οποίο στη συνέχεια όλη μαζί σαν «αγέλη» τον ξυλοκοπούν με μένος, ενώ άλλοι αστυνομικοί απομακρύνουν οποιους πλησιάζουν στο συμβάν ή που καταγράφουν τις ενέργειές τους.

“Άστε κάτω το παιδί ρε”

Στο τέταρτο βίντεο άνδρες της ΔΡΑΣΗ ορμάν σε είσοδο πολυκατοικίας και αρπάζουν νεαρό τον οποίο σέρνουν στο οδόστρωμα και πάνω από 5-6 τον ξυλοκοπούν υπό τις οργισμένες φωνές των κατοίκων που τους φωνάζουν «άστε κάτω το παιδί ρε»!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαριανάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...