Νέο βίντεο δείχνει τρεις αστυνομικούς να πατάνε με τα γόνατά τους τον Φλόιντ ενώ πεθαίνει

Κανένα σχόλιο

Λες και οι αρχικές εικόνες δεν ήταν αρκετές, ένα νέο βίντεο που εμφανίστηκε δείχνει τη σύλληψη του Φλόιντ από μία άλλη γωνία. Σε αντίθεση με τα άλλα βίντεο, εδώ φαίνονται όλοι οι αστυνομικοί που είχαν ανάμειξη στον θάνατο του Φλόιντ. Και δεν είναι ένας, αλλά τρεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, στη σύλληψη του Φλόιντ συμμετείχαν 4 αστυνομικοί εκ των οποίων οι τρεις τον κρατούν με τα γόνατά τους κάτω. Ακούγεται καθαρά η φωνή του Φλόιντ που τους παρακαλεί να τον αφήσουν επειδή οπως λέει, δε μπορεί να αναπνεύσει.

Παρά τις εκκλήσεις όμως του Φλόιντ ουδείς συγκινείται και αντιθέτως και οι τρεις αστυνομικοί συνεχίζουν να τον κρατούν με τα γόνατά τους στο έδαφος.

"Sponsored links"

Δείτε το βίντεο:

Η αστυνομία της Μινεάπολις δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το νέο βίντεο.

Ο Φλόιντ συνελήφθη επειδή, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα ψεύτικο εικοσαδόλαρο σε ένα γωνιακό μαγαζί τη Δευτέρα το βράδυ.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις