25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Νέο σοκ! Γυναίκα καταγγέλλει ότι τη βίασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μέσα στο τμήμα

Ημερομηνία:

Τον βιασμό της από δύο αστυνομικούς χθες τα ξημερώματα μέσα σε αστυνομικό τμήμα καταγγέλλει μια 19χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα καταγγέλλει ότι βιάστηκε από δύο άνδρες της ΔΙΑΣ μέσα σε δωμάτιο Αστυνομικού Τμήματος, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι υπήρχε συναίνεση και ότι η πράξη έγινε σε αυτοκίνητο και όχι μέσα στο ΑΤ.

Το περιστατικό ερευνάται από τους αξιωματικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ αναμένεται να εξεταστούν οι κάμερες που βρίσκονται στον χώρο.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ