Να γιατί οι Γερμανοί θέλουν το αεροδρόμιο Χανίων: Πάνω από 300% αύξηση στις αφίξεις τον Μάρτιο

1 Σχόλιο

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα στις αεροπορικές αφίξεις από το εξωτερικό του πρώτου τριμήνου του έτους, δείχνει ότι ο στόχος των 25 εκατ. διεθνών αφίξεων, που έχει θέσει ο ΣΕΤΕ για το 2015 είναι εφικτός. Ήδη, μέχρι τέλη Μαρτίου 2015 στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας καταγράφηκαν περισσότερες από 810.000 διεθνείς αφίξεις, αύξηση μεγαλύτερη κατά 180.000 ή κατά περίπου 29% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014.

Εντυπωσιακή είναι η αύξηση και στο αεροδρόμιο Χανίων αφού η αύξηση που καταγράφεται τον Μάρτιο σε σχέση με το αντίστοιχο μήνα του 2015 είναι πάνω από 300%. Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2014 είχαμε 2.024 αφίξεις ενώ τον Μάρτιο του 2015 είχαμε 6,245 αφίξεις.

Το ίδιο εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία για το αεροδρόμιο Ηρακλείου αφού τον Μάρτιο του 2014 είχαν καταγραφεί μόλις 994 αφίξεις ενώ τον Μάρτιο του 2015 οι αφίξεις εκτοξεύθηκαν στις 7,204.

"Sponsored links"

Το ίδιο εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η αύξηση 29,5% της Αθήνας για το πρώτο τρίμηνο, θέτει τις βάσεις ώστε η χρονιά να αποτελέσει νέο ρεκόρ για τον προορισμό. Παρόμοια είναι και η εικόνα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου καταγράφεται για το πρώτο τρίμηνο αύξηση 22,3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014. Στην υπόλοιπη χώρα, τα νούμερα αφίξεων είναι μικρά για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, αν και είναι ιδιαίτερα θετικό ότι παρατηρείται συνέχιση της τάσης επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου σε πολλά αεροδρόμια της χώρας.

Σε σχετικό δελτίο τύπου του ΣΕΤΕ σημειώνεται ότι:

Ο ελληνικός τουρισμός, με τη δύναμη και τη συντονισμένη προσπάθεια των 50.000 και πλέον μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των 700.000 εργαζομένων είναι, για ακόμα μια χρονιά, έτοιμος να συνεισφέρει στην ενίσχυση της οικονομίας και της κοινωνίας, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια, στην ανάπτυξη της καινοτομίας και τη μείωση της ανεργίας της χώρας μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Alexandros Raskolnick

    Μην ανησυχείτε, θα εκσυγχρονίσουν τα αεροδρόμια η Γερμανοί και μετά θα υπογράψει ο υπουργός Δικαιοσύνης και θα τους τα κατάσχει η κυβέρνηση, έναντι των πολεμικών επανορθώσεων!

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live