«Να θυμάσαι, θα ξαναβγει ο ήλιος!» το μήνυμα του 12χρονου πριν «φύγει» απ’ τη ζωή από καρκίνο και η Ματίνα συνεχίζει την “κληρονομιά” του – Βρέθηκε και στην Κρήτη για “μετάλλια ανδρείας” στα παιδιά

Κανένα σχόλιο

Η Ματίνα Κυριάκου είναι μαμά του μικρού Αλέξανδρου που έφυγε στα 12 του χρόνια, από καρκίνο.

Η ίδια περιγράφει πώς ο μικρός της ήρωας, πριν φύγει από τη ζωή δημιούργησε τα “μετάλλια ανδρείας” και τα μοίραζε στα άλλα παιδιά, τα οποία έδιναν τον δικό τους αγώνα, μέσα στο νοσοκομείο.

Κι αν ο Αλέξανδρος “νικήθηκε”, η Ματίνα συνεχίζει την “κληρονομιά” του, όπως λέει.

"Sponsored links"

Η ίδια έχει ανοίξει μια ομάδα στο facebook με το όνομα “Θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος” προκειμένου να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Παράλληλα, επισκέπτεται ογκολογικές μονάδες σε νοσοκομεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και “καρφιτσώνει” στους πολυάριθμους μαχητές της ζωής τα “παράσημα” που δημιούργησε ο Αλέξανδρος.

Η Ματίνα Κυριάκου επισκέφθηκε και τα παιδιά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να μοιράσει τις κονκάρδες του Αλέξανδρου αλλά και δώρα.

Ο Αλέξανδρος, η περήφανη μαμά του και τα "παράσημα ανδρείας" για τα παιδιά με καρκίνο

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις