15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Νεαρός για selfie με τον Μητσοτάκη: «Αφού ικανοποιεί όλα τα αιτήματα, θα ήθελα πολύ να έρθουν γιατροί στην Κω που τους έχουμε ανάγκη εδώ»,

Ημερομηνία:

«Αφού ικανοποιεί όλα τα αιτήματα, θα ήθελα πολύ να έρθουν γιατροί στην Κω που τους έχουμε ανάγκη εδώ», είπε σήμερα ο νεαρός που ζήτησε χθες, με πλακάτ, selfie με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αντώνης, όπως είναι το όνομά του, εργάζεται στο αεροδρόμιο της Κω και μίλησε για το αίτημα του να βγει φωτογραφία με τον πρωθυπουργό, τον τρόπο με τον οποίο το έκανε αυτό, ενώ ζήτησε γιατρούς στο νοσοκομείο, καθώς το νησί τους έχει ανάγκη.

«Γνωρίζαμε ότι θα περάσει και σχόλαγα εκείνη την στιγμή και ήθελα εκείνη την στιγμή να ζητήσω μια selfie, είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας και τον σέβομαι», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, ενώ σε ό,τι αφορά στην πρωτότυπη πρόσκληση στην οποία ανταποκρίθηκε ο πρωθυπουργός, δήλωσε: «Είχαμε την ιδέα με τους συναδέλφους μου στην αποθήκη, το έγραψαν τα παιδιά το χαρτόνι και βγήκα έξω. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα σταματούσαν καν, αλλά σταμάτησαν και μου έκαναν νόημα να πάω κοντά», συμπλήρωσε ο νεαρός, λέγοντας ακόμη πως «δεν τον περίμενα να σταματήσει. Βγήκε από το αμάξι, μου έδωσε το χέρι του, μετά μόλις μας έβγαλαν φωτογραφίες μου είπε “η selfie;”».

Ερωτηθείς για την λεζάντα του Πρωθυπουργού στην φωτογραφία τους, «ικανοποιώ όλα τα αιτήματα», εάν ζήτησε ο ίδιος κάτι, ο 21χρονος απάντησε «εγώ δεν του ζήτησα κάτι άλλο, αλλά αφού ικανοποιεί όλα τα αιτήματα, θα ήθελα πολύ να έρθουν γιατροί στην Κω που τους έχουμε ανάγκη εδώ».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ