Νεα επίθεση Μπάιντεν με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς: Αποκαλεί τον Πούτιν «δολοφόνο δικτάτορα, καθαρό κακοποιό»

Κανένα σχόλιο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν «καθαρό κακοποιό» μιλώντας σε εκδήλωση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου την Πέμπτη.

Στο ετήσιο γεύμα των Φίλων της Ιρλανδίας στο Καπιτώλιο, ο Μπάιντεν είπε ότι ο Πούτιν είναι ένας «δολοφόνος δικτάτορας, ένας αγνός κακοποιός που διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο εναντίον του λαού της Ουκρανίας».

Ο Μπάιντεν είπε: «Τώρα έχετε την Ιρλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία… να στέκονται μαζί ενάντια σε έναν δολοφόνο δικτάτορα, έναν σκέτο κακούργο που διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο κατά του λαού της Ουκρανίας… Η Ιρλανδία και οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται από κοινού. Για πρώτη φορά, τώρα, είναι στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Η Ιρλανδία είναι μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών τώρα».

"Sponsored links"

Ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι η Ιρλανδία έχει «επιταχύνει» απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας. Είπε ακόμη, ότι η σχέση μεταξύ της Ιρλανδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών «πήρε έναν ακόμη πιο έντονο και συνεργατικό χαρακτήρα από ποτέ, λόγω της ουδετερότητας της Ιρλανδίας».

«Ο Πούτιν πληρώνει μεγάλο τίμημα για την επιθετικότητά του και είναι μέρος του λόγου που το κόστος είναι τόσο υψηλό», είπε ο Μπάιντεν.

Υποστηρίζοντας τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ο Μπάιντεν είπε ότι και η Ιρλανδία «πλήρωνε μεγάλο τίμημα» για μια συνεισφορά που χαρακτήρισε «όχι μικρή».

topontiki.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live