Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Eπιτακτική η ανάγκη εξυγίανσης της υπόθεσης

Κανένα σχόλιο

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Χανίων νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τη λύπη, τον θυμό και την αισχύνη που προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του γηροκομείου Χανίων «Αγία Σκέπη».

Η Νεολαία δεν θα ήθελε να μπει σε μία μακροσκελή ανάλυση για το τι ειπώθηκε στα ΜΜΕ, μέσω συνεντεύξεων, μαρτυριών και διαρροών. Εξάλλου η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η υπόθεση του συγκεκριμένου γηροκομείου όμως έχει κλυδωνίσει την Χανιώτικη κοινωνία κι όχι μόνο. Μιλάμε για εγκληματικές ενέργειες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε βάρος μίας ευάλωτης κοινωνικής ομάδας, αυτήν της τρίτης ηλικίας. Των παππούδων μας και των γιαγιάδων μας. Ανθρώπων που δυστυχώς στο τέλος της ζωής τους, καθώς φαίνεται, στερήθηκαν της ανθρώπινης αξιοπρέπειας τους.

"Sponsored links"

Είναι επιτακτική η ανάγκη εξυγίανσης της υπόθεσης και διεξοδικής έρευνας για τις ευθύνες των δημόσιων υπηρεσιών, που είχαν αναλάβει την παρακολούθηση της συγκεκριμένης δομής.

Ελπίζουμε οι πολιτικές αρχές του τόπου, σύσσωμες, να καταδικάσουν τις πρακτικές αυτές και να συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε η Δικαιοσύνη να μπορέσει γρήγορα να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live