15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΝΟΔΕ Χανίων: Ο λαός δεν ξεχνά τι έζησε την Πρώτη Φορά Αριστερά

Ημερομηνία:

Από τη ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Χανίων της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Προτείνουμε να προσέχουν τι ξεστομίζουν και τι υπόσχονται , ο αρχηγός και οι υπόλοιποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης , καθώς 4,5 χρόνια κυβέρνησαν , δυστυχώς , αυτή τη χώρα και ο λαός έζησε στο πετσί του τι σημαίνει κυβέρνηση κριμένη πίσω από , δήθεν , ηθικά πλεονεκτήματα.

Επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , στέναξε ο κόσμος από φορολογία , αφαίμαξαν οπως δημόσια παραδέχτηκαν , την μεσαία τάξη !

Περικοπές μισθών και συντάξεων , επέβαλαν παρακράτηση 6% υπέρ υγείας στις συντάξεις ( καταραμένο 5ευρω) , χτύπησαν την παιδεία , την θρησκεία , πούλησαν την Μακεδονία , έκλεισαν τις τράπεζες , άνοιξαν τα σύνορα σε λαθρομετανάστες , μετανάστες , πρόσφυγες !

Νταούλια και ζουρνάδες έμειναν βουβοί και το σκίσιμο των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο , έμεινε στα λόγια πάλι.

Αντίθετα φορτωθήκαμε ακόμα ένα αχρείαστο μνημόνιο και 100+ δισεκατομμύρια ευρώ παραπάνω χρέη.

Άπατες , απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων , απειλές , εκφοβισμούς δημοσίων υπαλλήλων , στρατιές διορισμένων συγγενών μετακλητών !

Τα κρατικά αεροπλάνα και ελικόπτερα αλώνιζαν μέρα νύχτα τους ουρανούς ,σαν ΙΧ παιχνίδια , από τον Τσίπρα , Καμένο λοιπούς Υπουργούς και συγγενείς αυτών.

Αφήστε λοιπόν τον κόσμο ήσυχο και βγείτε εάν μπορείτε με πολιτικό λόγο και επιχειρήματα.

Ο λαός θυμάται , ξέρει και δεν επιθυμεί να ρισκάρει ακόμα μια φορά για τα φροντιστήρια του Κου Τσίπρα και της παρέας του.

Και εάν ο Κος Τσίπρας , θα γύριζε από την Ισπανία με τα πόδια , όπως δήλωσε σήμερα , εάν ήταν αυτός πρωθυπουργός , ευχαριστούμε το θεό και τον ελληνικό λαό, που δεν είναι πρωθυπουργός σήμερα και έτσι η Ελλάδα είναι όρθια και συνεχίζει δυναμικά την ευρωπαϊκή της πορεία.

Γιατί έχει άξιο Πρωθυπουργό , τον Κυριάκο Μητσοτάκη , που κράτησε την χώρα όρθια με όλες αυτές τις εξωγενείς καταστάσεις που έτυχαν τα τελευταία 2,5 δύσκολα χρόνια.

Και να είστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός , όταν έρθει η ώρα της κάλπης , πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα επιλέξει για πρωθυπουργό και την Νέα Δημοκρατία για κυβέρνηση.

Ο λαός δεν ξεχνά τι έζησε Πρώτη Φορά Αριστερά!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ