«Νταντάδες» της γειτονιάς: Voucher 200-250 ευρώ στους γονείς

Κανένα σχόλιο

Μηνιαίο επίδομα 200 – 250 ευρώ αναμένεται να δοθεί σε γονείς προκειμένου να προσλάβουν νταντάδες για τα παιδιά τους.

Οι βρεφοκόμοι αυτοί θα φροντίζουν για oρισμένες ώρες τα παιδιά μέχρι να φτάσουν σε ηλικία 2,5 ετών προκειμένου να διευκολύνονται οι γονείς στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μαίρης Λαμπαδίτη στο imerisia.gr, το πρόγραμμα επιδότησης των γονέων αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης για την εναρμόνιση της οικογενειακής με την επαγγελματική ζωή.

"Sponsored links"

Το ποσό της επιδότησης θα καταβάλλεται απευθείας στους γονείς, οι οποίοι θα προσλαμβάνουν μέσω πλατφόρμας την νταντά που επιθυμούν για τα παιδιά τους.

Το πρόγραμμα επιδότησης θα διαρκεί τρία έτη και στόχος είναι η πιλοτική εφαρμογή του να ξεκινήσει το φθινόπωρο.

lifo.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live