20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: Στην ασφάλειά μου ανήκει το ΙΧ που τραυμάτισε τον 23χρονο έξω από τη Βουλή – “Ειμαι βαθύτατα συντετριμμένη”

Ημερομηνία:

Υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη αποτελεί το ΙΧ το οποίο την Παρασκευή ενεπλάκη στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 23χρονου μοτοσυκλετιστή.

Το μεσημέρι της Κυριακής η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook:

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την “ώρα του πρωθυπουργού” υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. ⠀

Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. ⠀

Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. ⠀

Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν

Σάλος στο twitter για το τροχαίο και τη συμπεριφορά τροχονόμου 

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Κυριακής τα social media, ιδίως το twitter, είχαν «πλημμυρίσει» από σχόλια χρηστών που ζητούσαν να «χυθεί φως» στην υπόθεση του τροχαίου με τον βαρύ τραυματισμό του νεαρού μοτοσυκλετιστή.

Παράλληλα οι πολίτες σχολίαζαν την αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά κατά οδηγού δικύκλου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο.

Στα βίντεο αυτόπτης μάρτυρας λέει στον τροχονόμο, που δεν φορά μάσκα, πως ο 23χρονος τραυματίας πέρασε κανονικά με πράσινο και πως για το τροχαίο ευθύνεται το όχημα που βγήκε από τη Βουλή.

Όμως εκείνος να αντί να του ζητήσει τα στοιχεία του, ως όφειλε, για να κληθεί ως αυτόπτης μάρτυρας τον απειλεί πως θα τον γράψει επειδή δεν φορά κράνος και του λέει: «Σήκω φύγε τώρα από δω, εξαφανίσου».

"google ad"

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...