Ντ. Μπακογιάννη: “Το 1ο Γυμνάσιο Χανίων αποφασίστηκε να γίνει Πειραματικό”

Κανένα σχόλιο

Για ειλημμένη απόφαση σε σχέση με τη μετατροπή του 1ου Γυμνασίου Χανίων σε Πειραματικό αναφέρεται σε ανάρτησή της η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρει τα εξής:

Το 1ο Γυμνάσιο Χανίων αποφασίστηκε να γίνει Πειραματικό. ⠀

"Sponsored links"

Είναι μια μεγάλη κατάκτηση για τα Χανιά που ήταν η πόλη της Κρήτης που μέχρι σήμερα δεν είχε, καθώς το Ηράκλειο έχει Πρότυπο και το Ρέθυμνο Πειραματικό.

Πρόκειται για έναν θεσμό 85 ετών που έβγαλε μεγάλες προσωπικότητες και δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες ταλαντούχα παιδιά που δεν έχουν οικονομικές δυνατότητες να προχωρήσουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους. ⠀

Είμαι βεβαία ότι οι εκπαιδευτικοί μας θα σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live