Νότης Μαριάς: Η Τουρκική ΜΙΤ συναλλάσσεται με τους τζιχαντιστές | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

“Έχει αποδειχθεί ότι οι τζιχαντιστές έχουν κάλυψη από την Τουρκία» είπε μιλώντας στο ρ/σ Σάμος 2000 FM στις 16/10/2015 o Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς, και πρόσθεσε ότι έχει προβληθεί από τηλεοπτικό κανάλι βίντεο που δείχνει την Τουρκική ΜΙΤ να συναλλάσσεται με τους τζιχαντιστές. Μάλιστα πρόσφατη επιβεβαίωση της Τουρκικής ανάμειξης αποτελεί το κατάφορτο με όπλα και σφαίρες πλοίο, που κατευθυνόταν σε θύλακα τζιχαντιστών στη Λιβύη, έχοντας αποπλεύσει από τα Τουρκικά παράλια μέχρι που το ακινητοποίησαν οι Λιμενικές αρχές της Κρήτης γεγονός για το οποίο ο Νότης Μαριάς ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μιλώντας στην Ολομέλεια στο Στρασβούργο στις 06/10/2015. (https://youtu.be/5B0TtbvkSz4 )

Στην ίδια συνέντευξη ο Νότης Μαριάς ξεκαθάρισε ότι είναι λάθος να γίνονται αναφορές σε «Ισλαμικό κράτος», αφού στην πραγματικότητα αυτή η έκφραση αναγνωρίζει τις επιδιώξεις των τζιχαντιστών, που δεν είναι κράτος αλλά θέλουν να γίνουν.

«Τους έχω χαρακτηρίσει ναζιστές, είπε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, γιατί όπως οι ναζιστές λεηλατούσαν τα αρχαιολογικά μνημεία της Ελλάδας, έτσι κι αυτοί λεηλατούν αρχαιότητες και μετά δήθεν τις ανατινάζουν ενώ στην πραγματικότητα τις πουλάνε και καλύπτουν τα ίχνη τους με τις στημένες ανατινάξεις».

"Sponsored links"

Ο Νότης Μαριάς αναφέρθηκε στην έρευνα που επιχείρησε ο ίδιος με τη συνοδεία δημοσιογραφικού συνεργείου του ραδιοφωνικού σταθμού Σάμος 2000 FM στις αρχές Αυγούστου, για το ζήτημα των προσφύγων. «Η πλειονότητα των προσφύγων που συνάντησα στη Σάμο ήταν νέοι 20-25 ετών και μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί δεν έμειναν να πολεμήσουν για την πατρίδα τους. Δεν αναφέρομαι βέβαια στους μεγαλύτερους που πήραν τις οικογένειές τους κι έφυγαν αλλά για τη νεολαία που όφειλε να αμυνθεί και να υπερασπιστεί την πατρίδα της» Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής με τη συνοδεία του συνεργείου πέρασε στα Τουρκικά παράλια, περιμένοντας να συναντήσει παρόμοια εικόνα κι εκεί. «Γυρίσαμε ώρες ολόκληρες με ένα ταξί, αλλά δεν συναντήσαμε πρόσφυγες πουθενά» είπε περιγράφοντας την εμπειρία του και πρόσθεσε: Κι αυτό συνέβη γιατί οι Τούρκοι δουλέμποροι τους είχαν μαντρώσει σε καταυλισμούς και μόνο το βράδυ τους έδιναν, με το αζημίωτο πάντα, βάρκες και σωσίβια για να περάσουν στη Σάμο».

Ο Νότης Μαριάς τόνισε πως τα κυκλώματα των δουλεμπόρων έπρεπε να είχαν χτυπηθεί άμεσα και τα hot spots να δημιουργηθούν στην Τουρκία, λέγοντας: Ο κ. Τσίπρας έκανε τραγικό λάθος που δέχτηκε 50.000 πρόσφυγες ενώ μετά από αρκετή πίεση πετύχαμε να γίνει θέση της Ε.Ε. η ρήτρα κατανομής προσφύγων με βάση το ΑΕΠ, την έκταση και τον πληθυσμό κάθε χώρας κι είχαμε υπολογίσει ότι στην Ελλάδα αναλογούν 11.000 πρόσφυγες. Τώρα έχουμε 50.000 πρόσφυγες, γίνονται τα hotspots στα νησιά του Αιγαίου και στο τέλος θα πάρει και 3 δισ. η Τουρκία, που έχει βγάλει άλλα τόσα από το δουλεμπόριο, κι η Ελλάδα τελικά θα συνεχίσει να βρίσκεται αντιμέτωπη με τις χιλιάδες προσφυγικές ροές..

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις