Ν.Ε. Χανίων ΣΥΡΙΖΑ: Τη διάλυση του ΕΣΥ την πληρώνεις εσύ!

Κανένα σχόλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων στηρίζει τις κινητοποιήσεις και την απεργία των υγειονομικών και όλων των εργαζόμενων του νοσοκομείου στα Χανιά όπως και σε όλη τη χώρα.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. επιχειρεί με συνοπτικές διαδικασίες  που ξεκίνησαν μόλις στις 23/11/22 να περάσει νομοσχέδιο για το ΕΣΥ που στην ουσία καταργεί το Δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού συστήματος υγείας. Γιατί πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε την   κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των νοσοκομειακών γιατρών και τη δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες στο ΕΣΥ οι ιδιώτες. Ποιος θα πληρώνει τους ιδιώτες αν όχι οι ασθενείς; Σε μια χώρα που ήδη έχουμε το υψηλότερο κόστος σε ιδιωτικές δαπάνες με τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρωπαϊκή  Ένωση.

Να μην το επιτρέψουμε!

"Sponsored links"

Από το πρόγραμμά μας δεσμευόμαστε για:

–  πρόσληψη 5.500 μόνιμων υγειονομικών

– μονιμοποίηση του συνόλου του υγειονομικού προσωπικού που έδωσε τη μάχη της πανδημίας στην πρώτη γραμμή.

– ένταξη του υγειονομικού προσωπικού στα βαρέα και ανθυγιεινά.

– αναμόρφωση μισθολογίου του ιατρικού προσωπικού

– αύξηση τοπικών μονάδων υγείας από 127 σε 380 σε ολόκληρη τη χώρα

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 Αύριο Πέμπτη 1/12/22 και ώρα 11.00 να είμαστε όλοι έξω από το νοσοκομείο Χανίων μαζί με τους υγειονομικούς.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live