Ν. Χουντής: Πιστεύω ότι θα επικρατήσει πολιτική ευελιξία

Κανένα σχόλιο

Η ευθύνη βρίσκεται τώρα από την πλευρά των θεσμών, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Χουντής, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι τελικά θα επικρατήσει πολιτική ευελιξία στις διαπραγματεύσεις.

Μιλώντας στον Βήμα FM, σημείωσε ότι η δική μας διαπραγμάτευση βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο που δοκιμάζεται η πολιτική βούληση του καθενός μας:

«Εμείς, έχουμε πει ότι δεν μπορούμε να πάμε πίσω σε μνημονιακές πολιτικές αντικοινωνικές, υφεσιακές, άρα αναποτελεσματικές κι απ’ την πλευρά των πολιτικών θεσμών θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν απέναντι στο πρόβλημα. Θα αποφασίσουν να βοηθήσουν την κατάσταση και να βγει απ’ αυτή τη δύσκολη μνημονιακή πολιτική (η χώρα); Η ευθύνη βρίσκεται τώρα από την πλευρά των θεσμών. Οι θεσμοί δεν μπορούν τώρα να ζητούν αλλαγές στο εργασιακό ή στο ασφαλιστικό. Για τις ιδιωτικοποιήσεις υπάρχει μια πρόταση συγκεκριμένη δική μας που εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες».

"Sponsored links"

«Εύχομαι να επικρατήσει αυτή η πολιτική ευελιξία από τους θεσμούς, διότι εκεί βρίσκεται το πρόβλημα και είναι ένα μείζον πρόβλημα για την Ευρώπη» είπε ο κ. Χουντής και πρόσθεσε ότι «θα πάμε σε έναν συμβιβασμό».

Ναυτεμπορική

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις