Ξέμειναν από rapid test στην Σπλάντζια!

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη φαίνεται ήταν η προθημεία των πολιτών να κάνουν τεστ για κορωνοϊό και τα τεστ δεν έφτασαν για να καλύψουν τη ζήτηση.

Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε στην εφημερίδα μας λίγο μετά τις 11.30 το πρωί και ενώ πολλές δεκάδες πολίτες παρέμεναν στο σημείο περιμένωντας να κάνουν το τεστ, τους ενημέρωσαν οτι τα rapid test τελείωσαν και ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε.

Όπως είναι λογικό, η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε εκνευρισμό στους πολίτες.

"Sponsored links"

Προσπαθώντας να αιτιολογήσουν την έλλειψη επαρκή αριθμού τεστ είπαν ότι τα τεστ αφορούσαν μόνο τους ωφελούμενους του συσσιτίου της Σπλάντζιας κάτι που πάντως δεν αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση που στάλθηκε στα ΜΜΕ και δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live