Μετά από πολύμηνες διαδικασίες και γραφειοκρατικά εμπόδια, ανακοινώθηκαν οι πρώτες τοποθετήσεις διοικητών σε νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης.
Οι αποφάσεις, που φέρουν την υπογραφή της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας διοικητικής περιόδου για πέντε νοσοκομεία του νησιού.
Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Άγιος Γεώργιος” παραμένει ο Γιώργος Μπέας, συνεχίζοντας τη θητεία του ως επικεφαλής του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ΦΕΚ:
“Διορίζουμε τον ΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, με Α.Δ.Τ.: ***** ως Διοικητή στο Γ.Ν. ΧΑΝΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» αρμοδιότητας της 7ης Υ.Πε. Κρήτης του Υπουργείου Υγείας, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 10, και τετραετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 5062/2023 (Α’ 183).”