Ξεκινούν οι ημερήσιες κρουαζιέρες από την Κίσαμο σε Γραμβούσα και Μπάλο το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 η Cretan Daily Cruises ξεκινά σε καθημερινή βάση την κρουαζιέρα με ώρα αναχώρησης 10.40 το πρωί από το λιμάνι Κισάμου προς Γραμβούσα και Μπάλο και ώρα επιστροφής στις 17.45 το απόγευμα, στο ίδιο λιμάνι.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

  1. Aπό τις εταιρείες μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την πρόληψη του COVID-19, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.
  2. Για τον Δήμο Kισάμου, κατά την έκδοση του εισιτηρίου, επιβάτες άνω των 13 ετών πληρώνουν 1€ επιπλέον της τιμής του εισιτηρίου, ως ανταποδοτικό τέλος επίσκεψης στον Μπάλο.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού:

"Sponsored links"

Αναχώρηση από το λιμάνι Κισάμου, στο Καστέλι  Χανίων. 10.40
Περιήγηση στον κόλπο Κισάμου. Διέλευση του πλοίου από  την μεγάλη σπηλιά, που εκτιμάται ότι ήταν αρχαίο ναυπηγείο(ταρσανάς). Αναφορά στο γεωλογικό φαινόμενο, όπου η Κρήτη ανυψώνεται από την Δυτική πλευρά της και βυθίζεται αντίστοιχα από την Ανατολική. Διέλευση από την Άγρια Γραμβούσα και το ακρωτήριο Βούξα (Τρυπητή).  

 

10.40-11.20

Άφιξη του πλοίου στη Γραμβούσα. 11.40
Αποβίβαση. Επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο. Κολύμπι. 11.40-13.30
Αναχώρηση από την Γραμβούσα, για τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου. 13.30
Άφιξη του πλοίου στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου (Τηγάνι). 13.50
Αποβίβαση στην παραλία. Επίσκεψη στη λιμνοθάλασσα. Κολύμπι. 13.50-16.30
Αναχώρηση από τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, για το  λιμάνι  Κισάμου. 16.30
Άφιξη στο λιμάνι Κισάμου. 17.45

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις