18.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ξεναγήσεις στην περιοδική έκθεση «BΑΤΗ ΤΙΜΕ! Σώμα – Νερό – Διάλογοι» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων

Ημερομηνία:

Στις 05/09/2022 ολοκληρώνεται η πρώτη περιοδική έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων με τίτλο «BΑΤΗ ΤΙΜΕ! Σώμα – Νερό – Διάλογοι».

Η έκθεση,πάνω στην ιδέα και σε συνεργασία με το Μουσείο Πολιτισμών της Ευρώπης και της Μεσογείου (MuCEM| Μασσαλία), διοργανώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού/Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων.

Πριν την «τελευταία βουτιά» στη διαχρονική πρακτική του λουτρού στη Μεσόγειο μέσα από μια πρωτότυπη καλλιτεχνική ώσμωση 137 αρχαίων, μεσαιωνικών και σύγχρονων αντικειμένων και έργων τέχνης από μουσεία και συλλογές της Ελλάδας και της Γαλλίας, θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις για το κοινό.

 Οι ξεναγήσεις θα γίνουν σε ομάδες των 25 ατόμων(δώρο ο κατάλογος της έκθεσης)

 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο2821023318 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στοkdaskalou@culture.gr(κα.Δασκάλου

Σημειώνεται ότι η έκδοση εισιτήριου γενικής/μειωμένης/ελεύθερης εισόδου για την ξενάγηση εξασφαλίζει την είσοδο και στη Μόνιμη Συλλογή

Ημερομηνίες/ώρες ξεναγήσεων:

Δευτέρα 22.08 στις 18:30
Τετάρτη 24.08 στις 18:30
Σάββατο 27.08 στις 11:00
Δευτέρα 29.08 στις 18:30
Τετάρτη 31.08 στις 18:30

Χώρος

Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων

Αίθουσα περιοδικών εκθέσεων& Αίθουσαεκπαιδευτικών προγραμμάτων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ