Οι αιτήσεις της ΑΝΕΚ Α.Ε. προς ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ –ΣΑΜΑΡΙΑ Α.Ε. – Η ηθική πλευρά του θέματος

Κανένα σχόλιο

Του Παντελή Καραγιαννάκη *

Δεύτερη έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. – ΣΑΜΑΡΙΑ Α.Ε. την 15/7/2022 με θέμα «Αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΕΚ Α.Ε. για ανάκληση των μελών του Δ.Σ. της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. – ΣΑΜΑΡΙΑ Α.Ε.»

Η απόφαση του Δ.Σ. της ΑΝΕΚ Α.Ε. δεν στοιχειοθετεί, ούτε αναφέρει το σκεπτικό του αιτήματός τους!!

"Sponsored links"

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία  ακόμα και ένα 5% μετόχων Ανωνύμου Εταιρείας μπορεί να υποβάλλει τέτοιας μορφής αίτηση – παρέμβαση.

Όμως, η συνεχιζόμενη παρελκυστική διαδικασία των ατεκμηρίωτων αιτήσεων δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στους λοιπούς μετόχους της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. – ΣΑΜΑΡΙΑ Α.Ε. και ακόμα δημιουργεί σύγχυση και εύλογα ερωτηματικά στους πελάτες της Εταιρείας, με ότι αυτό συνεπάγεται στην σημερινή μέγιστη παραγωγική διαδικασία και πώληση του προϊόντος!

Το Δ.Σ. της ΑΝΕΚ Α.Ε. βρίσκεται οχυρωμένο πίσω από άρθρα και υποπαραγράφους του νόμου και χωρίς να παρίσταται, έστω και ένα μέλος στην Γ.Σ. της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. – ΣΑΜΑΡΙΑ Α.Ε. για να υποστηρίξει το αίτημά τους, να μιλήσει, να ακουστεί, να υπάρξει διάλογος κ.ο.κ.,  εν τούτοις συνεχίζει την τακτική των αίολων αιτημάτων και στην τελευταία έκτακτη Γ.Σ. μας  (15/7/2022) κατέθεσε νέο αίτημα αναβολής, για να συζητηθεί την 4/8/2022 σε νέα Γ.Σ. της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ – ΣΑΜΑΡΙΑ Α.Ε.!

Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στην όλη ιστορία των αιτήσεων. Τα ένδεκα (11) μέλη του Δ.Σ. της ΑΝΕΚ Α.Ε. θα πρέπει (έχουν ηθική υποχρέωση) να τοποθετηθούν για την θέση τους στο Δ.Σ. της  14/7/2022 όπου αποφάσισαν τη νέα αναβολή της Γ.Σ. της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. – ΣΑΜΑΡΙΑ Α.Ε.

Η ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. – ΣΑΜΑΡΙΑ Α.Ε. δημιουργήθηκε και στήθηκε από απλούς μετόχους και στην πορεία των χρόνων, με χρηστή διοίκηση, αναπτύχθηκε και καθιερώθηκε σε μια από τις πλέον αξιόλογες  ελληνικές βιομηχανίες με διεθνή αναγνώριση και ειδικά ποιοτικά βραβεία παρεχομένου προϊόντος.

Το μέλλον της Εταιρείας ανήκει στους πλειοψηφούντες μετόχους και σε αυτούς θα παραμείνει.

 

* Καραγιαννάκης Παντελής του Νικολάου

Πρώην Δήμαρχος Αρμένων

"Sponsored links"

Νυν δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αποκορώνου

Επικεφαλής της παράταξης «Αποκόρωνας η γη μας»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live