Οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Χανίων καλούν στα συλλαλητήρια ενάντια στον εκβιασμό του ελληνικού λαού

Κανένα σχόλιο

Τα Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Χανίων καλούν τα μέλη τους και κάθε συμπολίτη μας στα παλλαϊκά συλλαλητήρια που οργανώνονται στις 11 και 15 Φλεβάρη ενάντια στον εκβιασμό του ελληνικού λαού από τους πιστωτές, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ως κομμάτι των εργαζομένων αυτής της χώρας που 5 χρόνια τώρα δεχόμαστε την πιο σκληρή επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα και τα κοινωνικά μας αγαθά δηλώνουμε απερίφραστα ότι ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Όλοι στα συλλαλητήρια στις 11 και 15 Φλεβάρη ώρα 6μ.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live