«Οι γυναίκες με τ’ άσπρα» από τα παιδιά του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΡΗΤΗΣ

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε και φέτος ο 8ος κύκλος μαθημάτων του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου, ενός θεσμού που ξεκίνησε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης το Νοέμβριο του 2007.

Στο φετινό Πρόγραμμα Θεατρικής Παιδείας και Δράσης συμμετείχαν 130 παιδιά, ηλικίας από 6 έως 17 ετών, τα οποία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο για τις γνώσεις που τους παρέχει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, γύρω από το θέατρο και τη ζωή. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια τους.

Τα μικρότερα παιδιά, με υπεύθυνη την κα Νεκταρία Σαραβελάκη, θα παρουσιάσουν την εργασία τους στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων αύριο Σάββατο 25 Απριλίου (σε ένα ανοιχτό μάθημα), ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά με υπεύθυνο τον κ. Λεωνίδα Μανωλικάκη, παρουσιάζουν τις εργασίες τους, (βασισμένες σε αυτοσχεδιασμούς λόγου των παιδιών, κείμενα των παιδιών  καθώς και αποσπάσματα από γνωστά θεατρικά έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων).

"Sponsored links"

Ήδη έχουν παρουσιαστεί οι εργασίες των παιδιών στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης»:

– «Το στοιχειωμένο σπίτι», Τμήμα Δημοτικού

– «Απλά.… άνθρωποι» & «Η ιστορία… της ιστορίας» Τμήμα Γυμνασίου

– «Πρόβα generale» Τμήμα Λυκείου

Ενώ στο Βενιζέλειο Ωδείο θα παρουσιάσει την εργασία του το Τμήμα Λυκείου «Οι γυναίκες με τ’ άσπρα», σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου και την Κυριακή 26 Απριλίου (ώρα 21:00).

Η  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-ΚΑΜ

ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live