16.8 C
Chania
Sunday, December 14, 2025

Οι γυναίκες παίζουν μπάλα στα Χανιά

Ημερομηνία:

Σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου αρχίζει στα Χανιά το Διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών, που διεξάγεται στο Ε.Α.Κ. Χανίων, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της UEFA για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο.Στο τουρνουά συμμετέχουν οι Εθνικές ομάδες Γυναικών και Νεανίδων της Ελλάδας, η Εθνική ομάδα Νεανίδων της Τουρκίας και το γυναικείο σωματείο του Α.Ο. Χανιά.

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών κατέφθασε στα Χανιά την Πέμπτη (29/08), ενώ αυτές των Εθνικών ομάδων Νεανίδων της Ελλάδας και της Τουρκίας αναμένονται την Κυριακή (01/09).

Οι αγώνες αυτοί εντάσσονται στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2015 και της Εθνικής Νεανίδων ενόψει της έναρξης της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Γυναικών έχει κληρωθεί στον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2015 με αντιπάλους την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο και την Αλβανία.

Η Εθνική Νεανίδων θα συμμετάσχει στο 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μαζί με το ΕΪΡΕ, την Δανία και το Καζαχστάν.

Οι παίκτριες που έχουν κληθεί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Βαγγέλη Κουτσάκη για τους αγώνες στα Χανιά είναι οι εξής:

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χατζηγιαννίδου Ναταλία, Βλασιάδου Ειρήνη, Δημητρίου Χαρούλα, Αδαμάκη Μαρία (ΠΑΟΚ), Ξέρα Ευφροσύνη, Κυδωνάκη Βασιλεία, Αποστολάκη Ελισάβετ, (Νέοι Εργοτέλη), Σιδηρά Δανάη (Apollon Ladies, Κύπρος), Κόγγουλη Σοφία, Γρηγορίου Ισιδώρα (Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας), Γιαννούτσου Αντωνία (Α.Ο. Χανιά), Παπαδοπούλου Αναστασία, Μήτκου Μαρία (Αμαζόνες Δράμας), Ζουμπουλάκη Παρασκευή (Ατρόμητος Αθηνών), Πελετίδου Ελένη, Ντζάνη Στυλιανή, Κακαμπούκη Ελένη (Γλυφάδα), Μιχαλακίδη Ευθυμία (Κρήσσες Ρεθύμνου).

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Παπακωνσταντίνου Ανθή, Χαμαλίδου Ιωάννα, Γιάννου Δέσποινα, Μάρκου Ελένη (ΠΑΟΚ), Χαρακοπούλου Ρεβέκκα (Τρίκαλα 2011), Παπαδοπούλου Χριστίνα (Γλυφάδα), Πύθουλα Ματούλα (Άβαντες Χαλκίδας), Σακελλάρη Γεωργία, Σίμου Γεωργία, Ρήγα Δήμητρα (Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας), Κοσκινά Λήδα (Athens Academy), Τσάγκα Βασιλική, Βαϊτση Γεωργία (Ελπίδες Ιωαννίνων), Τράγου Μαρία (Ατρόμητος), Τριβιζάκη Γεωργία (Νέοι Εργοτέλη), Πάκου Τάνια (Ήφαιστος), Μαυροματίδη Μαρία (Α.Ο. Χανιά), Κατσαρού Ευαγγελία (Βασίλισσα Θράκης), Γεωργίου Τατιάνα (Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

30/8 ΑΟ ΧΑΝΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
17.45, Εθνικό Στάδιο Χανίων

2/9 ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
17.45, Εθνικό Στάδιο Χανίων

4/9 ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
17.45, Εθνικό Στάδιο Χανίων

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης σε αγρότες: Δεν γίνεται διάλογος με τελεσίγραφα

Έντονα αντέδρασε ο πρωθυπουργός στην απόφαση των αγροτών να μην...

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943 – ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Ένα σπουδαίο κείμενο του αντιστασιακού Χαράλαμπου Ρούπα για το...

Ελληνικό Εθνικό ταμείο φυσικού αερίου και πετρελαίων

Του Γιώργου Ουρανού Νορβηγικό Κρατικό Ταμείο Συντάξεων  Με αφορμή την πιθανολογούμενη...

Μία αλλιώτικη ενατένιση: Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη

Της Πηνελόπης Ντουντουλάκη Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη ,...