26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Οι δικηγόροι των Χανίων συνεχίζουν την αποχή για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Ημερομηνία:

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων αποφάσισε την καθολική αποχή των δικηγόρων της πόλης από όλες τις δίκες και διαδικασίες από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου, το οποίο εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους, το νέο νομοσχέδιο είναι άδικο και στραγγαλιστικό για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Επισημαίνουν ότι θα οδηγήσει σε αύξηση της φοροδιαφυγής και θα πλήξει την οικονομία.

Η αποχή των δικηγόρων Χανίων είναι μέρος των ευρύτερων κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει οι δικηγορικοί σύλλογοι σε όλη τη χώρα, σε αντίθεση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ