Οι διοργανωτές του 5ου Santa Run καλούν τους πολίτες να σπάσουν το φράγμα των 7.000 συμμετοχών

Κανένα σχόλιο

Με νέα δελτίο τύπου οι διοργανωτές καλούν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο 5ο Santa Run. Όπως σημειώνουν, στόχος είναι να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ για ιδρύματα της πόλης. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει πάνω από 7.000 συμπολίτες μας να συμμετάσχουν.

Σημειώνουν σχετικά:

Ο σημαντικός στόχος του Santa Run Χανιά 2015 είναι να συγκεντρώσουμε 100.000 ευρώ για τα τέσσερα ιδρύματα της πόλης μας που φροντίζουν τα παιδιά με προβλήματα υγείας: ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, Κ.Η.Φ.Α.Π. «Η Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας.

"Sponsored links"

Για να το πετύχουμε αυτό, αλλά και για να το γιορτάσουμε στο πιο μεγάλο πάρτι της χρονιάς, χρειάζεται να μεταδώσουμε όλοι το πιο ηχηρό μήνυμα αγάπης: τη συμμετοχή όλων μας στο Santa Run και φέτος! Ας το πούμε σε όλους, ας το υποστηρίξουμε με πάθος για να καταφέρουμε να φτάσουμε τις 7.000 συμμετοχές! Είναι το πιο σπουδαίο δώρο στον εαυτό μας και στους άλλους ταυτόχρονα!

Δηλώστε συμμετοχή και αγάπη στο Σπίτι του Santa Run μπροστά από τη Δημοτική Αγορά, σήμερα Πέμπτη 24 Δεκέμβρη μέχρι τις 9μ.μ. και το Σάββατο 26 Δεκέμβρη, 10π.μ. με 9μ.μ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live