Οι ζαπατίστας στην Ευρώπη τον Απρίλιο 2021

Κανένα σχόλιο

Με μία ανακοίνωση που υπογράφει ο εξεγερμένος υποδιοικητής Μοϊσές, οι ζαπατίστας αναγγέλλουν την άφιξη μιας αντιπροσωπείας τους (στην πλειοψηφία της γυναίκες) στην Ευρώπη τον Απρίλιο 2021 – πρώτο σταθμό ενός ταξιδιού στις 5 ηπείρους.

“Αυτό έχουμε αποφασίσει: Ότι είναι και πάλι η ώρα να χορέψουν οι καρδιές, και η μουσική και τα βήματά τους δεν θα είναι εκείνα του θρήνου και της παραίτησης. […] Ότι ο πρώτος προορισμός αυτού του πλανητικού ταξιδιού θα είναι η ευρωπαϊκή ήπειρος. […] Ότι, αφού ταξιδέψουμε σε διάφορες γωνιές της Ευρώπης των αποκάτω και αριστερά, θα φτάσουμε στη Μαδρίτη, την ισπανική πρωτεύουσα, στις 13 Αυγούστου 2021. […]

Είμαστε ζαπατίστας, φορείς του ιού της αντίστασης και της εξέγερσης. Και ως τέτοιοι, θα πάμε στις 5 ηπείρους”

"Sponsored links"

Ολόκληρο το κείμενο εδώ: enlacezapatista.ezln.org.mx

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις