Οι καταληψίες ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης του κτιρίου της Μεραρχίας στο Λόφο Καστέλι | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μετά την αποχώρηση των αστυνομικων δυνάμεων υπό τις επευφημίες διαδηλωτών σήμερα απο το Λόφο Καστέλι, και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, το κεντρικό κτίριο της Μεραρχίας Κρήτης στα Χανιά βρίσκεται ξανά υπο κατάληψη.

Η επιχείρηση έγινε συντονισμένα ενώ αυτή τη στιγμή εντός του κτιρίου της Μεραρχίας βρίσκονται οι καταληψίες.

Μάλιστα, στους γύρω από την περιοχή δρόμους υπάρχουν διάσκορποι αναρχικοί αλλά και αλληλέγγυοι πολίτες για την περιφρούρηση του κτιρίου ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί η πραγματοποίηση ανοιχτής προς όλους τους πολίτες συνέλευσης στις 5 το απόγευμα στην αυλή του κτιρίου.

"Sponsored links"

Εν τω μεταξύ, εντός του κτιρίου, έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες καθαρισμου και βελτίωσης της κατάστασής του απο εθελοντές.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Κραχ Radio εθελοντες αφου πρώτα αφαιρούν τις λαμαρίνες με τις οποίες είχαν φράξει τα παράθυρα, προχωρούν και σε καθαρισμό του κτιρίου ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις