Οι μαθητές του Λυκείου Μοιρών έδωσαν τα λεφτά για την πενταήμερη εκδρομή που δεν πήγαν τα συσσίτια του Αγίου Γεωργίου

Κανένα σχόλιο

Πενταήμερη εκδρομή δεν πήγαν δε σκέφτηκαν όμως να ζητήσουν πίσω τα χρήματα που είχαν προκαταβάλει. Αντιθέτως η σκέψη των μαθητών του Λυκείου Μοιρών πήγε … στο καλό και στο πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Έτσι το προηγούμενο 15μελές Συμβούλιο του σχολείου αποφάσισε, εκφράζοντας το κοινό αίσθημα της σχολικής κοινότητας, το ποσό των 2.000 ευρώ που είχε συγκεντρωθεί να δωριθεί στα συσσίτια του Αγίου Γεωργίου.

Κατά το σημερινό Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, ο Μητροπολίτης Γορτύνης κι Αρκαδίας ευχαρίστησε τα παιδιά για τη σκέψη και την απόφασή τους, αναφέροντας μάλιστα πως το ταμείο των συσσιτίων ήταν … σχεδόν άδειο!

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live