Οι μαθητές των Χανίων ξανά στους δρόμους για την “άνοιξη που σταμάτησε στα Τέμπη” | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Σε νέα κινητοποίηση προχώρησαν οι μαθητές των Χανίων, την Παρασκευή στις 10 το πρωί για το δυστύχημα στα Τέμπη τη στιγμή όπου οι καταλήψεις στα σχολεία αυξάνονται και πλέον είμαστε στις 4 στο νομό Χανίων.

Και αυτή τη φορά η διαδήλωση είχε παλμό με μηνύματα για το κόστος του κέρδους για λίγους, για τις ζωές των πολλών, για την “άνοιξη που σταμάτησε στα Τέμπη”, για την “κακιά τη (χ)ώρα).

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν περίπου στις 10.30 από την Πλατεία Δημοτικής Αγοράς και με πορεία κατευθύνθηκαν προς την Αντιπεριφέρεια Χανίων φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα όπως τα παρακάτω:

"Sponsored links"

  • Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή
  • Στέρεψαν τα δάκρυα κι έγιναν οργή, τέρμα ως εδώ, καμία ανοχή
  • Κράτος κι έταιρεία ότι και αν λένε, ξέρουμε ότι ξέρανε κι ας κάνουν ότι κλαίνε
  • Δολοφόνοι – δολοφόνοι!

Οι διαδηλωτές απαιτούν:

"Sponsored links"

  • Καμία συγκάλυψη στο έγκλημα
  • Μέτρα ασφαλείας στο σιδηροδρομικό και σε κάθε μέσο μεταφοράς

Σημειώνουμε ότι νέα μεγάλη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live