23.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

“Οι πειρατές της Γραμβούσας” στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης | Βίντεο

Ημερομηνία:

Το 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 τόσο σε φυσικούς χώρους όσο και online. Στο 26ο ΦΝΘ θα προβληθούν 250 ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους, ανάμεσα στα οποία και 112 παγκόσμιες, διεθνείς και ευρωπαϊκές πρεμιέρες.

Μεταξύ των ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν βρίσκεται και το ντοκιμαντέρ “Οι Πειρατές της Γραμβούσας” της Δήμητρας Μπαμπαδήμα, με εταιρεία παραγωγής την Χανιώτικη Indigo View.

Στην περίληψη αναφέρονται τα εξής:

Γραμβούσα. Προπύργιο κατακτητών, άντρο πειρατών ή ορμητήριο επαναστατών. Πώς γίνεται μια μικρή, άγονη βραχονησίδα να κρύβει τόσα μυστικά; Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γίνεται ξεναγός μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης με φόντο το Αιγαίο, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και οι ρόλοι αλλάζουν διαρκώς. Όπως σε κάθε καλή ιστορία.

Δείτε το πολύ όμορφο τρέιλερ:

 

Παρακολουθούμε ταινίες και διαδικτυακά, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Φεστιβάλ online.filmfestival.gr.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ