Οι συνταξιούχοι της Κρήτης συσκέπτονται στο Εργατικό Κέντρο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Παγκρήτια σύσκεψη στο Eργατικό Kέντρο  Χανίων θα πραγματοποιησουν την Τριτη 30 Νοεμβρίου τα διοικητικά συμβούλια των συνταξιουχικών οργανώσεων του νησιού με θέμα τον συντονισμό κοινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Δεκεμβρίου στους νομούς και τις περιφέρειες πανελλαδικά.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρεται ότι:

«Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε στο ακέραιο όσα αδίκως μας έχουν αφαιρεθεί. Με τη δουλειά μας τα έχουμε πληρώσει, και σήμερα είναι αναγκαία για να ζήσουμε με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες.

"Sponsored links"

Απαιτούμε

Άμεσες λύσεις, προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών, δημιουργία ΜΕΘ και επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας. Να αποδοθεί η 13η 14η σύνταξη με αυξήσεις σε όλες στις συντάξεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Να αποδοθεί το 0,5% του τακτικού προϋπολογισμού που είναι νομοθετημένο για τα έτη 2020-2021. Να μας αποδοθούν τα αναδρομικά για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις αφορολόγητα.

Καμιά επανάπαυση . Ετοιμάζουν νέα αντιλαϊκά μέτρα που τα ντύνουν με ωραία λόγια. Ήδη έχουμε γίνει μάρτυρες μάρτυρες των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων που ψηφίστηκαν μέσα στη πανδημία.

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά προτόκολλα.

Τα διοικητικά συμβούλια των συνταξιουχικών οργανώσεων.»

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live