19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Οι συνταξιούχοι των Χανίων κατηγορούν την κυβέρνηση για κοροϊδία: Δεν κατέβαλε τις αυξήσεις στις συντάξεις

Ημερομηνία:

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Χανίων εκφράζει την εντονη διαμαρτυρία της για τη συνεχιζόμενη κοροϊδία της κυβέρνησης που παρά τις υποσχέσεις της και την προβολή που έγινε από τα ΜΜΕ δεν κατέβαλε τις αυξήσεις στις συντάξεις σε όσους είχαν πάνω από 30 χρόνια εργασία.

Η κοροϊδία αυτή συνεχίζεται παρά την δημοσίευση του νόμου 4670/20 επικαλούμενη το λογισμικό των ιδιωτικων εταιρειών οι οποίες έχουν αναλάβει αυτό τον ρόλο.Οταν όμως πρόκειται για περικοπές των συντάξεων το λογισμικό των ιδιωτικών εταιριών είναι έτοιμο.Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτός θα είναι ο ρόλος των ιδιωτικων εταιρειών στο εξής οι οποίες θα αναλάβουν και την έκδοση των νέων επικουρικών.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι αυτά τα χρήματα τα δικαιούνται ελάχιστοι συνταξιούχοι και όχι όλοι όπως προπαγανδίζει η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ αλλά και μερίδα του τύπου.Οι συνταξιούχοι κάθε χρόνο πληρώνουν 8δισ από τις περικοπές που τους έχουν επιβληθεί.

Οι συνταξιούχοι θα συνεχίσουν να διεκδικούν αγωνιστικά όλες τις περικοπές που τους έγιναν για τις περικοπες σε κύριες και επικουρικές συντάξεις,δωρα,ΕΚΑΣ.Οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να ξεχνούν ότι κουρευτικαν τα ασφαλιστικά τους ταμεία για την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών.Ας σταματήσει η κυβέρνηση τον εμπαιγμό και να αποδόσει άμεσα στους συνταξιουχικων τις αυξήσεις απο το 2019.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ