18.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων του Ε.ΠΑ.Μ.

Ημερομηνία:

Το Ε.ΠΑ.Μ. κατέρχεται στις εκλογές της 6ης Μαΐου σε σύμπραξη με άλλες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, προκειμένου να συμβάλλει στον Αγώνα του ελληνικού λαού για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία.

Ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο της κοινής εκλογικής δράσης του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, της Δημοκρατικής Αναγέννησης και Κινημάτων Πολιτών, με το όνομα «ΟΧΙ».

Οι υποψήφιοι βουλευτές για τον νομό Χανίων στο ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ» είναι οι:

  • Αντώνης Αναστασάκης, Προγραμματιστής – Χειριστής Η/Υ
  • Νεκτάριος Μουμουτζής, Πληροφορικός
  • Ιωάννα Χαϊδεμενάκη, Βοηθός Ακτινολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Υπενθυμίζεται ότι τα Γραφεία του Ε.ΠΑ.Μ. είναι ανοικτά καθημερινά, πρωινές και απογευματινές ώρες (Πλατεία Χορτατσών, στην δυτική πλευρά της Αγοράς Χανίων).

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: 17 ημέρες αγωνίας για τον 33χρονο γιατρό

Δεκαεπτά ημέρες χωρίς κανένα σημάδι ζωής συμπληρώνονται για τον...

Σπιτικές προτάσεις

Λουκάνικα χοντρά σπετσοφάι Τα κόβομε μικρά κομμάτια και τα σωτάρομε...