25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“Οι φίλοι με φωνάζουν Πινοσέτ”: Με βίντεο απαντά το ΚΚΕ για το Νέο Ασφαλιστικό

Ημερομηνία:

Με αφορμή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, που μπαίνει σήμερα προς συζήτηση στη Βουλή, και την αυριανή (Τρίτη) απεργία που έχει προκηρυχτεί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενάντια στο νόμο Βρούτση-Κατρούγκαλου δίνουμε στη δημοσιότητα ενημερωτικό βίντεο του ΚΚΕ για το ασφαλιστικό.

Όπως λέει το γραφείο τύπου του ΚΚΕ, στο βίντεο φωτίζονται οι διαχρονικές, αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων και το πλιάτσικο των ιδιωτών στην Κοινωνική Ασφάλιση.

Όπως σημειώνει το ΚΚΕ στο βίντεο αναδεικνύονται:

  • οι θέσεις και οι διεκδικήσεις του ΚΚΕ.
  • οι πραγματικές, αρνητικές συνέπειες του νόμου Βρούτση-Κατρούγκαλου για τους εργαζόμενους – ιδιαίτερα τους νεότερους – αλλά και για τους συνταξιούχους.

Τώρα να καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου-Βρούτση που ενταφιάζει την Κοινωνική Ασφάλιση για τους σημερινούς εργαζόμενους και αυριανούς συνταξιούχους!

Θέλουν να μας κλέψουν τη ζωή. Να μην τους αφήσουμε!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ