14.8 C
Chania
Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026

Το μήνυμα των Anonymous προς τους Έλληνες: Το δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου είναι ότι πιο κοντά στη λαϊκή κυριαρχία και στην άμεση δημοκρατία. Ψηφίστε “ΟΧΙ”! | Βίντεο

Ημερομηνία:

“Συγχαρητήρια στον Τσίπρα που αποφάσισε να κάνει δημοψήφισμα” υποστηρίζουν οι Anonymous σε ένα βίντεο που ανέβασαν στο YouTube, ενώ καλούν τους Έλληνες πολίτες, με την ψήφο τους, να διορθώσουν όσα λάθη έκαναν στο παρελθόν αφού “όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση της χώρας”.

“Είμαστε οι Anonymous, θέλουμε να δηλώσουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας” αναφέρει το μήνυμα της οργάνωσης.

”Είδαμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σας φέρονται η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο”.

To βίντεο, έχει γίνει viral.

Αν και οι Anonymous τονίζουν ότι δεν υποστηρίζουν κάποιο κόμμα, αναφέρουν ότι “οφείλουμε στον πρωθυπουργό σας Αλέξη Τσίπρα συγχαρητήρια για τη στάση του και την απόφασή του να διεξάγει δημοψήφισμα”, καθώς είναι ό,τι πιο κοντινό στην άμεση δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία.

”Το δημοψήφισμα δεν θα ανατρέψει το πολιτικό σύστημα που έχει την εξουσία αλλά είναι ένα βήμα προς την αμεσότερη δημοκρατία”, αναφέρουν οι Anonymous.

”Είναι ένα μικρό βήμα προς την απόκτηση κοινωνικής συνείδησης για την κατανόηση της δύναμης αλλά και της ευθύνης των ατόμων σε μια κοινωνία”, επισημαίνουν στο μήνυμά τους.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6rktdEzbZxo”]

newsbomb.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση-βόμβα του υφυπουργού Ναυτιλίας: Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να στείλει το ναυτικό στα Στενά του Ορμούζ

Ο Στέφανος Γκίκας, υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μιλώντας,...

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Συνεχίζεται αύριο η δίκη

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου...

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη ζητούν οι Κρητικοί δανειολήπτες

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ζητά από τους υπουργούς Πιερρακάκη και Θεοδωρικάκο την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη.

Ψήφισμα μαθητών από το Γυμνάσιο Κολυμβαρίου για τον πόλεμο στο Ιράν

Το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο Μαθητών του Γυμνασίου Κολυμβαρίου εξέδωσε ψήφισμα καταγγέλλοντας την επίθεση ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν και ζητώντας μη συμμετοχή της Ελλάδας.