16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ολοκλήρωσε το ταξίδι από τα Χανια στη Γαύδο και πίσω στα Χανιά ο Χανιώτης αθλητής Γιώργος Κλεινάκης μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

O Χανιώτης αθλητής, Γιώργος Κλεινάκης με το σύνθημα «ΠΟΔΗΛΑΤΩ-ΟΡΕΙΒΑΤΩ-ΚΟΠΗΛΑΤΩ» και μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού, ολοκλήρωσε τη διαδρομής των 210 χλμ:

Την Τρίτη (01.06.2021) τα ξημερώματα ξεκίνησε από τα Χανιά και έφτασε ποδηλατώντας μέχρι τον Ομαλό και εν συνεχεία πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο Κατσιβέλι όπου και διανυκτέρευσε (Απόσταση περίπου 60χλμ.).

Την Τετάρτη αναχώρησε από το καταφύγιο Κατσιβέλι πεζός και ανέβηκε προς τις Ρουσιές, και κατόπιν στα Σφακιά με ποδήλατο (κατάβαση) όπου και διανυκτέρευσε (απόσταση περίπου 40χλμ.).

Την Πέμπτη αναχώρησε ξημερώματα από τα Σφακιά με SUP ( όρθια σανιδοκωπηλασία) και πορεία προς ΓΑΥΔΟ, έτυχε θερμής υποδοχής από τους εκπροσώπους του Δήμου Γαύδου και τους κατοίκους του νησιού, και διανυκτέρευσε εκεί.

Την Παρασκευή, αναχώρησε από την ΓΑΥΔΟ με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) με προορισμό την Παλαιόχωρα όπου έφτασε στη 13.00 το μεσημέρι.

Το Σαββατο και την Κυριακή διανυκτέρευσε στην Παλαιόχωρα, ενώ την Κυριακή κατευθύνθηκε προς τον Ταυρωνίτη με ποδήλατο (απόσταση περίπου 50χλμ), διανυκτέρευσε εκεί και από εκεί την Δευτέρα αναχώρησε για το Παλιό Λιμάνι των Χανιών με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία), (απόσταση περίπου 20χλμ.) όπου έφθασε κατά τις απογευματινές ώρες.

Κατά τον τερματισμό της αθλητικής δράσης και περί ώρα 19.00 μ.μ. στον χώρο του Ιστιοπλοϊκου Ομίλου ήταν όλοι εκεί να υποδεχτούν τον αθλητή.

"google ad"

Η αθλητική – φιλανθρωπική δράση «ΣΥΝΑΘΛΟ» πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και με την υποστήριξη των Δήμων Σφακίων, Γαύδου, Παλαιόχωρας, Πλατανιά, Χανίων, του Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ (Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων) και του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας».

Τη διοργάνωση στήριξαν και οι μεγάλοι χορηγοί TERRA CRETA και ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. και Teleperformance Greece.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...