Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου του πρώην Ρώσικου Στρατώνα

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκαν από τα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου Χανίων οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης (βάψιμο, μόνωση, καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου) του κτιρίου του πρώην Ρώσικου Στρατώνα.

Επισημαίνεται ότι το επόμενο διάστημα θα γνωστοποιηθεί ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση του εν λόγω χώρου, ο οποίος θα επικεντρώνεται στην παιδεία, στον πολιτισμό και στην αναβίωση της παράδοσης.

Από τον Δήμο Χανίων απευθύνεται έκκληση προς όλους τους συνδημότες μας, ώστε να διατηρηθεί η εικόνα του συγκεκριμένου κτιρίου, το οποίο πρόσφατα είχε βανδαλιστεί.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις