Ολοκληρώθηκε η δράση «Γύρνα Σελίδα» της ΟΝΝΕΔ στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς «Γύρνα Σελίδα» της ΟΝΝΕΔ, με τη συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ ΧΑΝΙΩΝ.  ‘Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “μέλη της Oργάνωσής μας βρέθηκαν σήμερα (χθες) το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο ΕΠΑΛ, όπου μετά τον Αγιασμό μοίρασαν τετράδια και σελιδοδείκτες στους μαθητές.

Μέσα από την κίνηση αυτή δείχνουμε στην πράξη την πρόθεσή μας να σταθούμε δίπλα στους μαθητές και αυτή τη σχολική χρονιά, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και προτείνοντας λύσεις. Παράλληλα, προωθούμε το πνεύμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς και τονίζουμε τη σημασία τους, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή.”

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live