Ολοκληρώνονται οι εργασίες διαρρύθμισης & επισκευής του πρ. Γυμνασίου Μουρνιών, για τη στέγαση του Ειδικού Γυμνασίου

Κανένα σχόλιο

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες διαρρύθμισης και επισκευής του πρώην Γυμνασίου Μουρνιών, προκειμένου να στεγάσει το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων.

Xθες Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στον χώρο όπου εκτελούνται οι εργασίες και συζήτησε με τον εργολάβο για τις τελευταίες εκκρεμότητες που απομένουν έως ότου ολοκληρωθεί το έργο λαμβάνοντας την διαβεβαίωση ότι αυτό θα  έχει παραδοθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Υπενθυμίζεται ότι την μελέτη «Διαρρύθμιση και επισκευή πρώην Γυμνασίου Μουρνιών» προϋπολογισμού 260.000,00 €, η οποία εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 849/12-10-2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκπόνησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

"Sponsored links"

Το έργο δημοπρατήθηκε στις 13-12-2011 και μειοδότης αναδείχθηκε η Κ/Ξ «Παυλιουδάκης Παύλος – Παντελάκης Ευστράτιος» με έκπτωση 5%.  Η σύμβαση ποσού 247.337,60 € μεταξύ Δήμου και αναδόχου υπογράφηκε την 19-3-2012.

Μετά την περάτωσή του, το σχολείο θα περιλαμβάνει:

– 6 αίθουσες διδασκαλίας

– αίθουσα εργοθεραπείας

– αίθουσα γυμναστικής

– εργαστήριο Φυσικής & Χημείας

– βιβλιοθήκη

– γραφείο ψυχολόγου

– γραφείο κοινωνικής λειτουργού

"Sponsored links"

– γραφείο καθηγητών

– γραφείο διευθυντή

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις