Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για το ζήτημα της επένδυσης στην παραλία στα Φαλάσαρνα – «Καμιά παρέμβαση/επένδυση στην παραλία»

Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων κατά τη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στις 15/2/2023,με την υπ΄ αριθμ. 60 ομόφωνη Απόφασή του, εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμααναφορικά με την επένδυση στην παραλία στα Φαλάσαρνα.

Ειδικότερα στο εν λόγω ψήφισμα επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

  • «Να μην εγκριθούν από την ελληνική κυβέρνηση και τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες τα σχέδια της σχεδιαζόμενης επένδυσης στην παραλία στη Φαλάσαρνα, καθώς πλήττεται το δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών και τα δικαιώματα που απορρέουν από το άρθρο 24 του Συντάγματος.
  • Συντασσόμαστε και ενισχύουμε τις συλλογικές, πλειοψηφικές αποφάσεις του Δήμου Κισσάμου να προστατεύσει την παραλία στην Φαλάσαρνα και το φυσικό περιβάλλον από τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις, στην κατεύθυνση προστασίας των περιβαλλοντικών, πολιτιστικών, κοινωνικών & φυσικών πόρων.
  • Καμιά παρέμβαση/επένδυση στην παραλία, δηλαδή κάτω από την ισοϋψή καμπύλη των 20 μέτρων και υποστήριξη του Δήμου Κισσάμου στον περιορισμό των αυθαιρεσιών που συντελούνται στην περιοχή. 
  • Σεβασμός και καμιά παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας σε σχέση με τη δόμηση σε περιοχές του δικτύου ΝATURA».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live