ΟΣΕ: «Η εργοδοσία έστελνε εξώδικα στους υπάλληλους που διαμαρτύρονταν για την ασφάλεια»

Κανένα σχόλιο

Με εξώδικα «απαντούσε» η εργοδοσία του ΟΣΕ στους υπαλλήλους που επισήμαναν ελλείψεις στον τομέα της ασφάλειας πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Τώρα μαζί» του OPEN ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος, όταν τον Οκτώβριο του 2022, ένα από τα σωματεία που ανήκουν στην ομοσπονδία του ΟΣΕ ανέφερε στη διοίκηση προβλήματα στην ασφάλεια των σιδηροδρόμων εκείνη τους έστειλε εξώδικα στα οποία ανέφερε πως όσα υποστηρίζουν είναι συκοφαντικά και προειδοποιούσε ότι θα υποστούν τις συνέπειες.

Στο σχετικό έγγραφο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης, που αποτελείται από τους οδηγούς, οι εργαζόμενοι ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, τηλεδιοίκηση, φωτοσήματα, etcs και της ασφάλειας του δικτύου η οποία έχει καταστεί εδώ και χρόνια προβληματική».

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live