Ο «ΑΓΩΝΑΣ» τους ξύπνησε και είδαν το μέγεθος της καταστροφής των πεύκων από τις κάμπιες

Κανένα σχόλιο

Η κάμπια έχει ξεράνει εκατοντάδες πεύκα στον Νομό Χανίων.

Ιδιαίτερα, έχει επιφέρει καταστροφές στα πευκοδάση στον Άγιο Ματθαίο, στην Ακρωτηρίου, στο Πρεβαντόριο (περιοχές του Δήμου Χανίων) και στην περιοχή κοντά στα Αφράτα (περιοχή ευθύνης του Δήμου Πλατανιά)

Το γεγονός αποκάλυψε ο ΑΓΩΝΑΣ της Κρήτης από την Τρίτη 29 Μαρτίου προβάλλοντας το θέμα στο κύριο θέμα του.

"Sponsored links"

Προχθές, η κ. Σκλαβάκη από τη Διεύθυνση Δασών εμφανίστκε με έναν ειδικό επιστήμονα τον κ. Πετράκη που έφεραν από την «Δήμητρα» μετά από 13 μέρες!

Όλοι εδήλωναν ξαφνιασμένοι και ανεύθυνοι για το τραγικό γεγονός.

Ο κ. Πετράκης εδήλωσε δύσπιστος για το αν έγινε ψεκασμός της κάμπιας, ενώ ο κ. Κουτσάκης, αρμόδιος αντιδήμαρχος Δήμου Χανίων, εδήλωσε ότι τα πεύκα ψεκάστηκαν.

Επειδή όμως επισκεπτόμαστε καθημερινά την περιοχή της Ακρωτηρίου έως Άγιο Ματθαίο μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι αντιληφθήκαμε κλάδεμα των πεύκων αλλά ουδέποτε ψεκασμό τους…

ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
και για την ευθύνη του κειμένου

Νίκος Ν. Αγγελάκης

ΥΓ: με τους ξεραμέους ευκαλύπτους μετά από κορμοτομή ούτε κουβέντα…

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live