Ο Ανδρουλάκης θα ξεκινήσει και θα τελειώσει την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Με τα κόμματα να περιμένουν από τα πρωθυπουργικά χείλη την ημερομηνία των εκλογών και όλα να δείχνουν πως πάμε για την 9η Απριλίου ( αν και υπάρχει και μια πιθανότητα να πάμε και μια βδομάδα νωρίτερα στις 2 του μήνα) υποψήφιοι και τα επιτελεία ξεχύνονται για την προεκλογική εκστρατεία.

Μαθαίνω πως στο ΠΑΣΟΚ επίκειται κάθοδος του προέδρου του για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου στην Κρήτη, με μια ομιλία – εκδήλωση στο Ηράκλειο για το Ταμείο Ανάκαμψης τα πλεονεκτήματα και την πρόταση του κινήματος για αυτό.

Αναζητείται ακόμα ο καλύτερος χώρος μεταξύ Πολιτιστικού Κέντρου, κινηματογράφου Αστόρια και Ατλαντίς ενώ η εκδήλωση προγραμματίζεται για το ερχόμενο, μετά την Καθαρά Δευτέρα, Σαββατοκύριακο.

"Sponsored links"

Δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα η εκδήλωση ως προς τη μέρα και το χώρο, ενώ ομιλητής δεν θα είναι μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης αλλά και ειδικοί για το Ταμείο Ανάκαμψης και πανεπιστημιακοί.

Πάντως κι επειδή η Κρήτη έχει ειδικό βάρος για το κίνημα να σας πληροφορήσω πως όλα δείχνουν πως ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει επιλέξει να κλείσει από εδώ τις πολιτικές του ομιλίες πριν την κάλπη της ( όποιας) Κυριακής με την τελευταία του ομιλία το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής!

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live