Ο Βασίλης Σκουντής υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο;

Κανένα σχόλιο

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επιλογές των κομμάτων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και ο πονοκέφαλος όλων των επιτελείων είναι τα δυνατά ονόματα των γυναικείων υποψηφιοτήτων.

Στο ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο τώρα φαίνεται πως κλείνει η υποψηφιότητα του γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου και sportscaster Βασίλη Σκουντή που η αγάπη του για το Ρέθυμνο είναι γνωστή και διαχρονική.

Ένα στοίχημα είναι βέβαια πως από την Αθήνα και το μόνιμο τόπο των δραστηριοτήτων του θα προλάβει να κάνει και προεκλογικό αγώνα, αλλά μπασκετικός είναι ο… Μπίλης θα βρει τα περάσματα και τον πιεστικό χρόνο να δώσει τη μάχη του!

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live