Ο Γιάννης Κασσελάκης παίρνει την έδρα του Μανούσου Βολουδάκη;

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελικώς ο γιατρός Γιάννης Κασελλάκης θα καλύψει το κενό στη Βουλή που άφησε ο θάνατος του Μανούσου Βολουδάκη αφού ο Δημήτρης Φραγκάκης φαίνεται ότι θα αρνηθεί τη θέση αφού επιθυμεί να παραμείνει στον ΕΟΤ.

Ο Δημήτρης Φραγκάκης άλλωστε είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές που είχαν πραγματοποιηθεί τον Ιούλη του 2019 εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας πρώτη σε ψήφους είχε έλθει η Ντόρα Μπακογιάννη με 16.464 ψήφους, δεύτερος ήταν ο Μανούσος Βολουδάκης με 12.816, τρίτος ο Βασίλης Διγαλάκης με 7.039, τέταρτος ο Δημήτρης Φραγκάκης με 5.126 και πέμπτος ο Ιωάννης Κασσελάκης με 3.797 ψήφους. Πέμπτη στη διαδικασία είχε έλθει η Ελβίρα – Χριστίνα Στασσινού με 1.604 ψήφους.

"Sponsored links"

Ο γιατρός Γιάννης Κασσελάκης αναμένεται να ορκιστεί βουλευτής την ερχόμενη εβδομάδα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live