18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης στο Διεθνές Αερδορόμιο Χανίων: Θα υποδεχτούμε φέτος περισσότερους επισκέπτες

Ημερομηνία:

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης επισκέφθηκε το πρωί το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης στα Χανιά όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με τη Διοίκηση του αεροδρομίου, το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά τους εργαζόμενους του αεροδρομίου.

Μετά τις συναντήσεις, ο Γ.Γ. του ΕΟΤ δήλωσε:

«Το αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης των Χανίων είναι έτοιμο να υποδεχτεί φέτος περισσότερους επισκέπτες από το 2021. Στην επίσκεψη που πραγματοποίησα σήμερα, είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω. Η συστηματική δουλειά των τελευταίων δύο ετών και η καλή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους στον τουρισμό φέρνει καλά αποτελέσματα.

Οι πληρότητες στις πτήσεις είναι ήδη ικανοποιητικές, ενώ είναι ενδεικτικό για τη φετινή χρονιά ότι 5 αεροπορικές εταιρείες έχουν προσθέσει 10 επιπλέον δρομολόγια, οι 4 σκανδιναβικές αεροπορικές επανακάμπτουν, ενώ έχει προστεθεί, προς το παρόν, μία ακόμα αεροπορική εταιρεία. Είμαστε αισιόδοξοι για τη φετινή σεζόν και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ