Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός

Κανένα σχόλιο

Ομιλία στο Greek House Davos με θέμα «Μετασχηματισμός του Τουρισμού για τη Δράση για το κλίμα: Ένα νέο μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης»

Στο Νταβός της Ελβετίας βρίσκεται ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης για να πάρει μέρος στο World Economic Forum 2022 που πραγματοποιείται από 22 έως 26 Μαΐου 2022.

Οι εργασίες του φετινού Forum αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πραγματοποιείται σε μια περίοδο πολύ ταραγμένη οικονομικά και κοινωνικά: από τη μια η γεωπολιτική κρίση της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, από την άλλη η ύφεση της πανδημίας του κορωνοϊού και οι προσπάθειες ανάκαμψης της οικονομίας και το μεγάλο θέμα της κλιματικής κρίσης που ταλανίζει όλον τον πλανήτη.

"Sponsored links"

Στο πλαίσιο του Greek House Davos, την Τρίτη 24 Μαΐου, στις 8 το βράδυ,  o Γ.Γ. του ΕΟΤ θα συμμετέχει σε συζήτηση με θέμα «Μετασχηματισμός του τουρισμού για τη Δράση για το κλίμα: Ένα νέο μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης»  μαζί με τον Πρόεδρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ριχάρδο Λαμπίρη και τον Τζο Γκέμπια, Συνιδρυτή και CEO της Airbnb.  Η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, ένας από τους βασικούς πόλους ανάπτυξης της στρατηγικής του ΕΟΤ για την επόμενη δεκαετία, είναι κι ένα από τα κεντρικά θέματα που απασχολούν Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που η Ελλάδα θα έχει οργανωμένη και θεσμική παρουσία στο World Economic Forum μέσα από το Greek House Davos. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ως στόχο την προώθηση της Ελλάδας στο Forum ως πυλώνα σταθερότητας, ειρήνης και ανάπτυξης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live