Ο Δήμος Αποκορώνου προειδοποιεί τους πολίτες να μην πίνουν το νερό των πηγών Στύλου και Αρμένων

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Αποκορώνου, με σημερινή του ανακοίνωση, ενημερώνει τους κατοίκους και επισκέπτες του , που τροφοδοτούνται με πόσιμο νερό από την περιοχή των πηγών Στύλου και Αρμένων, ότι παρατηρήθηκε έντονο φαινόμενο θολότητας του νερού μεγάλης διάρκειας,  το γεγονός είναι σπάνιο και πιθανόν αποδίδεται σε καιρικά ή γεωλογικά φαινόμενα.

Μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία  ύδρευσης, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν βλάβες στις εγκαταστάσεις ύδρευσης ,  παρ’ όλα αυτά  προτείνεται λόγω της θολότητάς του, η μη κατανάλωση του νερού, έως ότου υποχωρήσει το φαινόμενο και η υπηρεσία, με τις σχετικές αναλύσεις, πιστοποιήσει τη δυνατότητα κατανάλωσής του.

Παράλληλα η υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου έχει προχωρήσει στην άμεση παραλαβή και εγκατάσταση νέων συστημάτων  καθαρισμού του πόσιμου νερού.

"Sponsored links"

Ο Δήμος Αποκορώνου ζητάει την κατανόηση των καταναλωτών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live